3 dents d'alls i 1/2 ceba trinxades menudets.
1/2 quilo de tomata natural triturada.
Julivert picat.
Una safata de xampinyons laminats.
Una safata de setes.
Una bossa d'espinacs tallats i rentats.
Un pensament de pebre negre, altre de orenga i altre d'albahaca.
Un goter de vi blanc.
2 caixes de lasanya El Pavo, que es pot posar directament sense remullar-la.
Ho poseu a sofregir tot a foc lent i mentrestant es va fent féu la beixamel amb un llitre de llet, una cullerada d'oli d'oliva, 25 grams de mantega, 150 grams de farina, un pensament de sal, un altre de nou moscada i altre de pebre negre.
Ho coloqueu a capes i procureu que la pasta quede ven sucadeta amb les verdures, després un poc de beixamel, mes pasta...fins que acabeu sols en beixamel.
Cobriu-ho amb formatge ratllat, (una bossa dels que porten 4 formatges, per exemple)
No hay comentarios:
Publicar un comentario