sábado, 26 de diciembre de 2020

"COQUETES EN PESOLS I SOBRASÁ, I PESOLS I TONYINETA EN OLI

 Ingredients:

800 gr. De farina de blat, got i mij de cerveza, got i mij d'oli de girasol i una culleraeta i mija(cafe) de sal.

Mesclar els ingredients i amasar fins que s'integren i es quede la masa elastica.

Per al farssit: 1 kg de pesol ( bolsa congelats), 2 cebes tendres mijanes, 2 o tres llonganisetes blanques a trossets, una lletuga xicoteta a trosets i sal.

Sofregir am 4 o 6 cullerades soperes d'oli d'oliva, les trossets de llonganisa, la ceba tendra talladeta xicoteta,sal, cuant estiga la ceba blaneta, li poses els pesols, i la lletuga, tapes i deixes a foc mijá fins que estiga poxaet. Apartes i deixes gelar, per poder farsir les coquetes, mesclant unes en pesol i tonyineta en oli, i altres en pesol i sobrasá.

Posem paper de for a les llandes de forn, untem en ou batut, punxem les coquetes per damunt en un tenedoret, i al forn 180 graus calor dalt i baix, 30 o 35 minuts, vigilar, cuant estiguen doradetes

No hay comentarios:

Publicar un comentario