Enriqueta PrunésQue cuinem avui?
i panellets amb les nétes,amb 1kg.de farina d'ametlla n' hem fet 83, jo la massa la faig de mig kg. en mig kg, perquè barrejar tot el kilo ,no em va massa bé.
Mig kiló de farina d'ametlla,100 gr.de patata ( o moniato ) bullit ,250 de sucre i un ou.Amb això faig la massa, i després de cada mig kiló faig quatre parts.
Hem fet amb cirera,amb cafè dues cullerades de Nescafé,amb pinyons amb ametlla sencera i amb troçets de ametlla ,amb ColaCao també un parell de cullerades , amb confitura de codony i amb coco.
1 kilo de farina d,ametlla,1 kilo de sucre
3 patates mitjanes bullides amb pela,pelades i després les rotllo amb el ratllador. La pell d,una llimona grossa,1 cullerada de vainilla. Faig el massapà,el deixo reposar 30 minuts i preparo clara a punt de neu,bato els rovells.
Pessic de pasta,fer una boleta,la passo per la clara i al plat de pinyons,després a safata de forn folrat amb paper sulfúric. Quant estan a punt pinzell de silicona i pintar els panallets perque quedin ben daurats. Forn a 180°,a dalt i a baix amb aire
mojandote las mamos y pasar los panellets por clara de huevo. Se enganchan bienponte huevo en las manos y reboza con los piñones, vale igual , con las almendras alargadas
Jo tb faig aquesta mesura, 1/2 ametlla, 1/4 Sucre, 100 patata bullida, 1 ou i SUC i raspadura de llimona. Reposar Tota la nit
5 minuts només gratinat,la massa no s'ha pas de coure.
No hay comentarios:
Publicar un comentario